Je gegevens worden beschermd via onze Privacy Policy

Boek een sessie

Ik ga graag samen met je aan de slag om te kijken hoe we jouw probleem het best kunnen aanpakken.

Of bel:
06 82 97 74 05

Stuur je liever eerst een mail?
contact@psychologenpraktijk-vermeulen.nl

Tarieven

Een telefonische kennismaking is altijd gratis. Zowel de intake als de daaropvolgende gesprekken kosten €65 per sessie. Je ontvangt na afloop van de sessie een factuur, die je kunt overmaken op de bankrekening. Afmelden kan kosteloos tot 24 uur van tevoren.

Je hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig om bij mij in behandeling te komen. Daarnaast is er geen wachtlijst, dus je kunt direct aan de slag. Hoewel ik de afspraken het liefst overdag inplan, is het eventueel mogelijk om avond- of weekendafspraken te maken.

Vergoeding

De behandeling wordt niet vergoed door de basisverzekering. Wanneer je aanvullend verzekerd bent, is het mogelijk dat je de behandeling (gedeeltelijk) vergoed krijgt. Dit moet je even navragen bij je zorgverzekeraar.

Ook wanneer je de behandeling niet vergoed krijgt, hoeven de totale kosten die je zelf maakt niet veel te verschillen van de kosten bij een gecontracteerde psycholoog. Er is bij een gecontracteerde psycholoog namelijk altijd sprake van je eigen risico (minimaal €385), en daarna betaal je 25% eigen bijdrage per gesprek. Bij een gemiddelde behandeling bedraagt het verschil slechts €25 tot €100. Bovendien betaal je bij mij geen BTW (vrijstelling).

Voorbeeld:
Een gecontracteerde psycholoog vraagt gemiddeld €95 per sessie. De eerste 4 sessies vallen onder uw eigen risico, daarna betaalt u per sessie €23,75. Voor 10 sessies bij een gecontracteerde psycholoog betaalt u dus gemiddeld €527,50.

Vanaf 2014 wordt psychologische zorg alleen nog maar vergoed wanneer er sprake is van een psychische stoornis. Wanneer er dus bijvoorbeeld sprake is van overspannenheid of burn-out, wordt dit bij geen enkele psycholoog vergoed.

Image

Zet vandaag de eerste stap